CasanovaTitkok pénzkereseti és együttműködési lehetőségek:


Azonnali partnerprogram regisztrációhoz kérlek kattints ide!

Jutalék: 2500 Ft / eladás

 

Ha rendelkezel társkereső, vagy bárminemű szexuális jellegű weboldallal, érdemes végigolvasnod ajánlatainkat! Ha rendelkezel hírlevéllel is, vagy kifejezetten nagy látogatottságú a Weboldalad, most állandó jövedelemforrássá teheted látogatottsági potenciálod!

 

Válaszd ki, hogy milyen jellegű együttműködés érdekel:

 

1. Első kooperációs lehetőség:

Szeretnék csatlakozni a CasanovaTitkok kiemelkedett viszonteladói partnerprogramjához és szeretném megtudni, hogyan juthatok hozzá akár havi 100 000+ forintos jutalékhoz bővebben>>

 

2. Második kooperációs lehetőség:

Linket vagy bannert cserélnék a CasanovaTitkok weboldallal tovább>>

 

3. Harmadik kooperációs lehetőség:

Szeretnék egy tízezer forintos vásárlási utalványt kapni ajándékba, tovább >>

 

4. Negyedik kooperációs lehetőség:

Hirdetném a CasanovaTitkokat hagyományos bannerrel tovább>>

 

5. Ötödik kooperációs lehetőség:

Kitennék egy CasanovaTitkok linket a weboldalamra jutalékért tovább>>

 

6. Hatodik kooperációs lehetőség:

Még nem érdekel kooperáció, de rendelkezem hírlevéllel és sürgősen szeretnék egy kis pénzt keresni tovább>>

 

7. Hetedik kooperációs lehetőség:

Szeretném növelni a weboldalam látogatottságát és információs értékét! Részletesebben >>

 

 

1. Kooperációs opció - Kiemelt viszonteladói partnerprogram

 

100 000 Forint jutalék havonta!!!

Jól hangzik? Egy napi ezer-kétezer látogatóval rendelkező, vagyis közepes látogatottságú erotikus vagy kisebb látogatottságú társkereső oldal jutalékáról beszélek. Vagyis ha ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg a te weboldalad potenciális partner.

Olvasd végig figyelmesen az alábbi sorokat, az oldal alján tudsz regisztrálni, üzenni!

 

Miért fizetnénk 100 000 Forintot havonta? Azért hogy hirdess? Hogy kitegyél egy bannert???

Bizonyára átvillant benned a gondolat: ezek a fickók megőrültek.

Az igazság az, hogy cseppet sem őrültünk meg, profik vagyunk J és a következő sorokban el is magyarázzunk, hogy hogyan tudunk egy olyan kölcsönös együttműködést létrehozni, ami egy virágzó nyerő-nyerő partnerséget eredményez és kifejtjük azt is, hogy ezen partnerség hogyan profitálhat 100 000 forint nagyságrendű havi bevételt számodra.

 

Röviden: Semmi más dolgod nincs, mint tanácsaink szerint beépítened az oldaladba az általunk előre elkészített CasanovaTitkok reklámját - ez nem fog fél óra munkánál többel telni (feltéve, ha vannak némi alapismereteid weboldalszeresztésbőlJ .

Utána semmi dolgod nincs, csak várni a hóvégi jutalék-utalástJ

Fél óra munkával akár százezres, folyamatos jövedelem hónapról hónapra !!!

ILYEN EGYSZERŰ!

 

A te "erotikusan túlfűtött" weboldalad, vagy társkereső birodalmad vajon mennyi pénzt termel havonta?

 

Közel sem annyit, amennyit tudnaJ

 

Elmagyarázom mire is gondolok.

Weboldalad erős látogatottsági potenciállal rendelkezik, igazam van? Hány látogatója van havonta???

A férfitársadalom érthetően keveli és hiányolja a nőket, ismerkedni és csábítani szeretne + szereti az erotikát, a szexet és a pornót. Nem akarok statisztikákkal dobálózni, de az Internet egy társkereső/erotika/sex/pornó multimilliárdos iparrá fejlődött. Mondhatnám sajnos, mert ahelyett, hogy élesbe csinálnánk, ott ülünk a gép előtt és fél napot chat és szexoldalak előtt szörfözünk. Ha megakad a szemünk egy jó kis nőcin - Hmm. de jó lenne élőben!..

Itt jövünk be mi! Kifejlesztettünk egy 10 elektronikus könyvből álló kipróbáltan hatékony Nőcsábítási Programot ( http://www.casanovatitkok.com ), ami minden várakozásunkat felülmúlóan beindult és rengeteg pozitív visszajelzést és bátorítást kaptunk !!!

Ha a te oldalad is rendelkezne egy ilyen Nőcsábítási Programmal, mint Információs Termékkel, akkor egy folyamatos és állandó pluszjövedelmet jelentene számodra!

Ugyanis az első számú célközönség aki vevő erre a programra, az idejének egy részét szexuális tartalommal kapcsolatos weboldalakon tölti!

Gondolom érdekesnek találod, ha azt mondjuk: Rendelkezésedre bocsátjuk az elektronikus könyveket és jutalékot fizetünk az eladások után, méghozzá nem is akármennyit!

Ezt hívják viszonteladói partnerségnek.

 

Miért viszonteladói partnerség és miért nem partnerprogram-motoros vagy banner hirdetés?

 • Azért mert a viszonteladói partnerség egyéni és optimalizált - hatékonysága felülmúl mindent! - erről részletesebben kapcsolatfelvétel után
 • Azért mert egyéni segítséget tudunk nyújtani
 • Azért mert ez a leghatékonyabb és legkifizetődőbb formája az együttműködésnek. 10-50 szer hatékonyabb a bannernél és 3 hatékonyabb a partnerprogram-motoros partnerlinkél.
 • Azért mert soha nem volt ennyire könnyű extra jövedelmet biztosítani
 • Mert a jutalékos fizetés teljesen kiszámítható

Az affiliate marketing (viszonteladói programok) a nemzetközi piacon már régóta virágzik és az Internet Marketing egyik legjövedelmezőbb ágazata. Az egyéni viszonteladói programok pedig a hab a tortánJ

 

Milyen előnyei vannak egy viszonteladói partnerprogramnak?

 • A terméktulajdonos - vagyis a mi részünkről - részéről kiszámítható (% os jutalék eladások után)
 • A viszonteladó részéről (vagyis a TE részedről) pedig mindössze a Weboldal látogatottságának kihasználása PASSZIV és AUTOMATIKUS jövedelemforrássá válik.  
 • Az integráció könnyen és gyorsan elvégezhető
 • Egy látogatottabb erotikus tartalmú oldal, megfelelően beépítve a CasanovT. Programot havi százezer feletti jövedelmet hoz - ez most nem reklám, vicc- vagy  kamuszöveg hanem tényleg így van - A CasanovaTitkok program legügyesebb viszonteladója havi 50 programot értékesít egy kb. napi 1000es látogatottságú weboldalon!

 

A partnereladás hatékonysága, illetve annak a növelése:

Weboldaladtól és célközönségedtől függ. Ha felveszed a kapcsolatot velünk, megnézzük weboldalad és megbeszéljük, hogy érdemes a leghatékonyabban beintegrálni a partner-együttműködésünket.

 

Hogyan megy végbe a partnerkapcsolat, hogyan kerül fel a te oldaladra a program.

 1. Felvesszük a kapcsolatot emailen, ha kell telefonon, esetleg személyes találkozón
 1. Átnézzük weboldalad és megbeszéljük, hogyan éri meg legjobban neked, illetve milyen fajta együttműködésben tudunk megegyezni.
 1. Ha kikerült a hirdetés vagy viszonteladói oldal és igényeled, segítünk az optimalizálásban
 1. Megkapod a TELJES CasanovaTitkok MesterProgramot (azaz díjmentes hozzáférést kapsz), így magad is meggyőződhetsz a program könyveiben rejlő értékről és az egész program minőségéről
 1. Díjmentesen rendelkezésedre bocsájtok egy automatizált piacépítő-kapcsolatfelvevő szoftvert, melynek használatával pillanatok alatt megnövelheted weboldalad látogatottságát. A szoftverről részletesebb infókat kapsz kapcsolatfelvétel után (te is ennek a szoftvernek a segítségével lettél megszólítvaJ)

 

Hogyan fogsz profitálni a programból?

Tegyük fel, hogy 1500 napi látogatóval rendelkezel. Ha beépül az oldaladba egy előre lebeszélt koncepció alapján a MesterProgram, és 1000/1 látogató/vásárló aránnyal számolunk (ez egy teljesen reális szám, nem mellébeszélés), akkor 30 nap alatt 45 megrendelést jelent, ez havi szinten 45*2000, azaz 90000forint jutalékot jelent. Természetesen ez az arány javítható és rontható a 500/1 és a 10000/1 arány között, természetesen az optimális értékesítési koncepció felállításában segítek, ezzel nem kell szenvedned.

Tehát röviden: Semmi más dolgod nincs, mint tanácsaink szerint beépítened az oldaladba az általunk előre elkészített CasanovaTitkok reklámját - ez nem fog fél óra munkánál többel telni (feltéve, ha vannak némi alapismereteid weboldalszeresztésbőlJ .

Utána semmi dolgod nincs, csak várni a hóvégi jutalék-utalástJ

Fél óra munkával akár százezres, folyamatos jövedelem hónapról hónapra !!!

ILYEN EGYSZERŰ!

 

Egy emaillal több tízezer forint!

Ha rendelkezel hírlevéllel, feltétlenül keress fel minket, egy megfelelően beintegrált ajánlás és egy rakás várárlást hozhat, természetesen jutalékért.

 

Miért ilyen egyszerű a CasanovaTitkok weboldal? Miért nincs fórum, cikkrengeteg és miért egyetlen oldalból áll?

A CasanovaTitkok sales, azaz értékesítési weboldal.

Célja: felkelteni a figyelmet és eladni a programot.

Nemzetközi sales oldal marketing alapelvek szerint van felépítve (minimaldesign, szövegen és szövegfelépítésen van a hangsúly), ugyanis a weboldal egyetlen dologra van kihegyezve: a CasanovaTitkok MesterProgram értékesítése.

Ez a koncepció messze a leghatékonyabb, ezt viszont már nem tárgyalnám ki részletesen.

 

Hogyan kezdjünk neki? Mit kell tenned ahhoz, hogy partnerem legyél és jelentős jövedelemre tegyél szert, mint viszonteladó:

Ha eljutottál idáig az olvasásban, gondolom ajánlatunk felkeltette érdeklődésed. Ha kitöltöd az oldal aján található formot, máris megtetted első lépésed a sikeres együttműködésünk irányába.

 

Összefoglalva:

A CasanovaTitkok kiemelt parterprogramja kölcsönös hasznot hoz mindkettőnknek.

 1. Neked, mert röhejesen minimális munkával, állandó és jelentős jövedelemre teszel szert. Menübe kiteszed + egy oldalt feltöltesz, formot beállírod és KÉSZ!
 1. Nekünk, mert mi is többet adunk el a CT MesterProgramból.
 1. Leendő nőcsábász kuncsaftjainknak pedig mert a CasanovaTitkok MesterProgram igazi értéket ad, Magyarország messze legjobb elcsábítási programja - ingyenes frissítéseket, supporot és tanácsokat kapnak. És ez még csak a kezdet, a készülő termékekről nem is beszéltem eddig!

Az oldal alján levő formon üzenhetsz - ugrás az üzenethez:

 

2. Kooperációs opció - Link ill. Bannercsere lehetőségek: 

Bár a CasanovaTitkok jelenleg is 1000 feletti napi látogatottsággal rendelkezik, banner ill. linkcsere lehetőség az "Oldalak, ahol érdemes szétnézned" aloldalon lehetséges. Ha neked is hasonló partner aloldalad van, nyitott vagyok egy link, ill bannercserére. Ha szeretnél vásárlási utalványt is kapni, a második együttműködési lehetőséget javaslom.

Ha jó átkattintásokat kapok tőled, érdemes az ötödik együttműködési lehetőséget választanod, a kiemelt viszonteladói parnerprogramot.

Az oldal alján levő formon üzenhetsz - ugrás az üzenethez:

 

3. Kooperációs opció - Link vásárlási utalványért!

Ha szeretnél díjmentesen hozzájutni egy két kiváló termékhez, lehetőséget adok rá egy jó helyen való linkért, vagy bannerért cserébe.

A vásárlási utalványt a CasnovaTitkok, vagy a puskazas.net (kesobb a szexualisfelizgatas, sorozatosorgazmus vagy a tudatalatti befolyas) weboldalakon tudod beváltani!

Cserébe kiteszed a CasanovaTitkok linkjét, egy közösen megállapított helyre a weboldaladon.

Az oldal alján levő formon üzenhetsz - ugrás az üzenethez:

 

4. Kooperációs opció - Fizetett banner

Ha hagyományos hirdetésekhez ragaszkodsz, lehet hogy megéri hirdetnem az oldaladon, természetesen ehhez az opcióhoz próbaidőt kérek, hogy mérni tudjam az átkattintásokat és vásárlásokat az oldaladról. Ha kiemelkedően jó ajánlatod van, hosszútávú és elkötelezett hirdető lehetek.

Felhívom figyelmed, hogy a fizetett hirdetési formát nem szeretem, csak kivételes esetekben.

Az oldal alján levő formon üzenhetsz - ugrás az üzenethez:

 

5. Kooperációs opció -

Affiliate marketing - Viszonteladói partnerlik

Ez az opció azt jelenti, hogy kiteszel egy linket és az átkattintott látogatók vásárlása után jutalékot kapsz. Ezt hívják klasszikus viszonteladói (affiliate) programoknak. Ez az opció a közlejövőben fog élni, amikor beüzemeljük a partnermotort.

Az oldal alján levő formon üzenhetsz - ugrás az üzenethez:

 

6. Kooperációs opció - Hírlevél

 

a. Ha jeltős hirlevéljelentkező adatbázisod van, mindenképp keress fel, egy megtervezett ajánlat kiküldése céljából, természetesen jutalékért.

b. Ha nincs hírleveled, kiteheted az enyémet!!!

Az oldal alján levő formon üzenhetsz - ugrás az üzenethez:

 

7. Kooperációs opció - Ötletes, nyerő-nyerő együttműködési ötletek

 

Lehetőség van arra is, hogy weboldaladon kihelyezz egy

a. ingyenesen letölthető elektronikus könyvet (igényes grafikájú eKönyv borítóval),

illetve

b. általam publikált cikkeket és tanulmányokat. Téma: Elcsábítás, csajozás, csajozási tanácsok, szex, szexpraktiák, szextippek, NLP technikák, Tutadalatti Befolyásolás technikák

c. Egyéb weboldalaim anyagát átvedd:

www.alomlanyok.net (álomlányok vetkőző sorozatai)

www.szex-mesterfokon.com (170 kategorizált szexpóz).

  

De akár mindegyik opcióval is élhetsz egyszerre.

Szinesebbé és értékesebbé teheted weboldalad, látogatóid is hálásak lesznek érte!

Ennél az opciónál rendelkezésedre bocsátom piacépítő és látogatottságnövelő, automatizált szoftverünket (www.ebook-international.net) . Bővebben kapcsolatfelvétel után inforrmállak erről a szoftverről.

 

Az oldal alján levő formon üzenhetsz - ugrás az üzenethez:

 Fontos tudod, hogy a programon most is dolgozunk, a lényeg, hogy IGAZI, KÉZZELFOGHATÓ és MEGOLDÁSÉRTÉKŰ segítséget nyújtunk leendő nőcsábász barátainknak. A jövőben az interaktív AudioKönyvek, tudatalatti hanganyag, élő videó és szemináriumi videóanyagok, Sorozatos Orgazmus könyv létrehozása is tervbe van véve.

Remélem tetszik a hozzáállásunk és látod a lehetőséget - mindent előkészítettünk, neked szinte semmit nem kell tenned - hamarosan a WEBOLDALAD látogatottsága potyogtatja a pénzt a bankszámládra!!!

Erről nem érdemes lemaradni. Bármilyen kérdésed van, ne habozz írni!

 

Kapcsolatfelvétel:

 

Neved:
Emailcímed:
Weboldalad:
Téma:

- Kiemelt partner és viszonteladó szeretnélk lenni

- Linket tennék ki vásárlási utalványért

- Affiliate, hirdető, vagy hírlevél partner szeretnék lenni

- Egyéb elképzeléseim vannak - Egyedi együttműködés

- Még nem tudom, de látok fantáziát a dologban, segítségeteket és javaslataitokat kérem.

Üzeneted:

 

a * -al jelölt mezőket kötelező kitölteni

 

Üdvözlettel:

The Casanova Marketing Support Team

főállású marketinges nőcsábászok :-)

 

 

 

CasanovaTitkok email tanfolyam:

Tanulj meg féltve őrzött technikákat, egyedien hatékony trükköket, felszedési sablonokat! Fedezd fel a csábítás ellenálhatalan élményét!!! Jelentkezz az emailkurzusra 5000 Forint értékben, most DÍJTALANUL!

Hogyan kell elcsábítani a nőket?

Titkok, melynek segítségével sikereid megtöbbszöröződhetnek a nőknél!

Neved
Emailod
Formátum Html Text 


CasanovaTitkok Mesterprogram

 

Azonnali partnerprogram regisztrációhoz kérlek kattints ide!

Jutalék: 2500 Ft / eladás


kapcsolat: