Gyakran Feltett Kérdések

 

 1. Miért jött létre a Gyakran Feltett Kérdések oldal? tovább >>
 2. A CasanovaTitkokat elektronikus (letölthető, eBook azaz eKönyv), vagy nyomtatott formában kapom meg? tovább >>
 3. Hogyan rendelhetek, hogyan jut el hozzám a CasanovaTitkok Mesterprogram, és hogyan tudok fizetni? tovább >>
 4. Bankkártyával tudok e fizetni? tovább >>
 5. A rendelés után mennyi idő, míg hozzájutok a CasanovaTitkok Mesterprogramhoz? tovább >>
 6. EBI viewer kérdések, válaszok és jelszó gondok.. tovább >>
 7. Bizalmatlan vagyok, mi a garancia, hogy nem átverés és tényleg megkapom-e, amiért fizettem? tovább >>
 8. Csajozási tanács kellene, kihez fordulhatok? tovább >>
 9. Kereshetek-e pénzt a CasanovaTitkokkal, és hogyan? tovább >>
 10. Vipmail és Citromail emailrendszerek problémája tovább >>
 11. Az oldalon hihetetlen dolgok hangzanak el, nem túlzás egy kicsit? tovább >>

 

 

1. Miért jött létre a Gyakran Feltett Kérdések oldal?

 

Elsősorban azért, hogy hatékonyan tudjunk válaszolni a felmerülő kérdésekre. Másodsorban azért, mert napi 100 levelet kapunk és hiába igyekszünk mindenre választ adni, sokszor az egész napot email-válaszolással töltjük. Mivel maximálisan szeretnénk minden egyes kérdésedre választ adni, összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, ugyanis ezek teszik ki a kérdések több mint 90%-át.

Ha mégsem találod meg kérdéseidre a választ, írj nekünk, és segítségedre leszünk.

 

2. A CasanovaTitkokat elektronikus (letölthető), vagy nyomtatott formában kapom meg?

 

A CasanovaTitkok könyvei elektronikus publikációk. Az eBook International EBI viewer nevű programjával tekinthetik meg. Letöltése: http://www.ebook-international.net/ebiviewer/download/ebisetup.zip

 

Miért választottuk az elektronikus publikációt a hagyományos helyett?

Hagyományos könyvnél a MesterProgram bővítések és frissítések (új technikák, élő beszámolók, aktuális cikkek) nem megoldhatók. Nem a papír, hanem az információ az értékes. A MesterProgram nem statikus, állandóan bővül és fejlődik, az árban a jövőbeli összes frissítés (bővítés, új cikkek, ebookok) benne vannak, amik a MesterProgram adott verziója keretén létrejönnek.

Ahhoz, hogy ezekhez hozzájuss, csak ilyen formában oldható meg.

 

Mik az eBook előnyei a hagyományos publikációval szemben?

 • Környezetkímélő. A MesterProgram teljes anyagához papírra vetve 3 fát kellene kivágni. Lehet, hogy most röhögsz ezen, de az unokáid már lehet hogy komolyan szembesülni fognak a világ környezetvédemi problémáival.
 • Hagyományos nyomtatott formánál lemaradnál a friss információkról.
 • Későbbiekben tervezzük interaktív elemekkel bővíteni az eBookokat (hang és videóanyag) - ez nyomtatott formában szintén nem oldható meg.
 • Az exkluzív információkkal csak te rendelkezel, és csak annak adod oda, akinek te akarod. Ha boldog boldogtalan másolná a könyveket, nemcsak nekünk okozna kárt, hanem téged is hátrányos helyzetbe hozna azzal, hogy sok olyan jó csaj lenne meghódítva mások által, akiket egyébként neked kellett volna ágybavinni a CasanovaTitkok tudásával.
 • Természetesen a könyv feeling, és papíron való könnyebb olvashatóság miatt adtam nyomtatási jogot az eBookszoftverben! A legtöbb ebook publikáló ezt nem engedi meg.
 • Az eBook-hoz Bárhonnan, a világ bármely tájáról hozzáférhetsz.
 • Az eBookok megvásárlásával felkerülsz egy VIP listára is, ahonnan értesítünk minden újdonságról (bármikor le tudsz íratkozni).

 

Hogyan jutok hozzá az eBookok frissítéseihez?

A változásokat szintén a download oldalról töltheted majd le (VIP lista körlevél megy minden frissítésnél), a régi fileokat csak felül kell írni, ha pedig új ebook jelenik meg a csomagon belül, azokat értelemszerűen a meglevő licenszkulccsal lehet megnyitni.

 

3. Hogyan rendelhetek, fizethetek, hogyan kapom meg a CasanovaTitkok Mesterprogramot, és mennyit kell rá várnom?

 

Hogyan rendelhetek és fizethetek?

A http://www.casanovatitkok.com/rendeles.html oldalon tudsz rendelni. Ha a megrendelő formon (űrlapon) kitöltötted az adatokat (a címed nem kötelező megadni, csak ha postai utánvéttel kéred), és rákattintottál a "Megrendelem" gombra, kapni fogsz egy automatikus visszaigazoló levelet minden további adattal és tudnivalóval (visszaigazolás, bankszámlaszám, rendelési tudnivalók stb.)

 

A rendelési űrlap kitöltésénél 3 féle fizetési eszközt választhatsz:

 1. postai utánvét
 2. banki átutalás
 3. postai csekk

 

Miután kiválasztottad a fizetési módot és rendeltél, a további infókat a visszaigazoló levélben találod meg.

 

Hogyan jut el hozzám a MesterProgram?

1. Ha a banki befizetést választod, a befizetés után 0-3 napra megjelent a számlánkon az átutalt összeg, és aktiváljuk a hozzáférésed. Ha siettetni akarod a hozzáférésed, a befizetés napján elküldheted a befizetett szelvény beszkennelve, ekkor azonnal aktiváljuk a rendelésed.

A rendelés aktiválása azt jelenti, hogy egy automatikus emailt fogsz kapni, melyben megtalálod egyéni licenszkulcsod, jelszavad és az eBookszoftver telepítési útmutatóját.

 

2. Ha postai csekken fizeted be, akkor el kell küldened a beszkennelt (vagy lefényképezett) csekket, és kapod a hozzáférésed.

 

3. Ha postai utánvéttel kéred, nincs más dolgod, minthogy várd a postást, és átvedd a bélelt borítékot, melynek vételárát ott helyszínen fizeted ki. A postai utánvét díja 5000 Ft vásárlás alatt 900 Ft, 5.000 Ft felett 1.000 Ft.

 

Mennyire diszkrét a csomagolás, ha postai utánvéttel, cd-n kérem?

A csomagolás teljesen diszkrét, egy fehér bélelt borítékban, egy darab szűz, jelöletlen cd -t fogsz találni. Sokan kérték a diszktét postázást, ezért döntöttünk a teljesen jelöletlen cd mellett.

 

4. Bankkártyával tudok e fizetni?

 

Igen, azonnali letöltési lehetőséggel. Így a világ bármely tájáról hozzá lehet majd férni a MesterProgramhoz. A bankkártyás tranzakciókat a 2checkout végzni, az egyik legrégebbi és legmegbízgatóbb internetes kártyafizetési rendszer. Többmillió éves bankkártyás tranzakciót végez www.2checkout.com . Mivel túlbonyolított biztonsági rendszerük van, előfordul, hogy nem fogadják el a bankkártyát. Ez esetben a hibajelenségről kérünk, írj egy emailt, a segitseg [kukac] casanovatitkok . com emailcímünkre.

 

5. A rendelés után mennyi idő, míg hozzájutok a CasanovaTitkok Mesterprogramhoz?

 

Ezen információk részletesen le vannak írva a rendelés visszaigazoló emailben, de tekintsük át röviden.

 

 • Ha bankszámlára befizetést választasz, akkor 0-2 nap alatt hozzájutsz a CasanovaTitkokhoz. Amint megjelenik a számlánkon, megy az email a licenszkulcsokkal, amikkel megnyithatod a könyveket). Általában a fizetés (összeg) másnapra megjelenik a számlán és aktiváljuk a rendelésed.
 • Postai utánvéttel 2-7 nap, attól függ, melyik nap rendelsz, általában egy héten kétszer postázunk, kedden és csütörtökön.
 • Postai csekkes befizetésnél, amint elmailezted a befizetett szelvény másolatát (scan vagy fénykép).

 

6. EBI viewer kérdések/válaszok, jelszó gondok

 

Mivel tudom megnyitni a *.ebi kiterjesztésű fileokat?

 

Az eBook International cég EBI viewer nevű programjával, (letöltése: http://www.ebook-international.net/ebiviewer/download/ebisetup.zip )

 

Rendelés után a könyveket azonnal letöltheted a gépedre, de nem tudsz velük mit kezdeni licenszkulcs nélkül.

 

Találtam *.exe kiterjesztésű fileokat is és jelszót kérnek, mi a jelszó?

A *.exe kiterjesztésű bónuszokhoz (Motivációs Adatbázisok és SzexPózok) külön jelszó jár, amit szintén megkapsz (az aktivációs emailben), amint kiegyenlítetted a vételárat.

 

Mi az EBI viewer (ebooknéző szoftver) rendszerkövetelménye?

 

Az EBI viewer rendszerkövetelménye: Windows XP, internet hozzáférés licenszkulcs beregisztrálás/kiregisztrálás alatt (olvasáshoz nem kell internetkapcsolat)

 

WIN2000 és W98 alatt is fut elvileg, de a hibamentességét csak XP alatt tudjuk garantálni.

 

Ha hibaüzenetet kapsz telepítéskor, a következő gondok lehetnek:

 

 • Nem WinXP alatt indítod.
 • Nem rendesen letöltött (sérült) zip file. Töltsd le újra, és próbáld úgy.

 

Az EBI viewer azt az üzenetet adja ki: "Ezzel a licenszkulccsal már regisztrálva van termék" vagy: "Hibás licenszkulcs". Ilyenkor mit tegyek?

Kérd a segítségünket: segitseg{kukac}casanovatitkok.com

 

Újratelepítettem a gépem és elfelejtettem unregisztrálni, mit tegyek?

 

Kérd a segítségünket: segitseg{kukac}casanovatitkok.com

 

Azt a hibaüzenetet kapom, hogy: "Az EBI viewer nem tud csatlakozni a szerverhez". Mit tegyek?

 

 1. Ellenőrizd le, hogy a Windows tűzfal (firewall) engedi-e a program internetes kapcsolatát.
 2. Ellenőrizd le, hogy az Internet Explorerban nincs-e véletlenül bekapcsolva a "work offline" (kapcsolat nélküli munka). Ha be van kapcsolva, kapcsold ki.

 

7. Bizalmatlan vagyok, mi a garancia, hogy nem átverés és tényleg megkapom-e, amiért fizettem?

 

A bizalmatlanság nem egy ismeretlen dolog számunkra. Eleinte nem értettük, miért bizalmatlanok az emberek, de a mai világban természetes, hogyha meg szeretnénk bizonyosodni egy rendelésünk biztonságáról.

Az eBookok igenis létezőek és a leírtak tényleg hatékonyak. A tartalomért tűzbe tesszük a kezünket. Ha a Gyarkran Feltett Kérdések válaszai se győznének meg, hát írj nekünk, és kérj részleteket a könyvekből (a tartalom felsorolását a Mesterprogram oldalon megtalálod). Mindazonáltal ha lehet a rengeteg email miatt, amit nap mint nap kapunk, ha egy mód van rá, bizalmatlansági indítványokkal tényleg csak a legvégső esetben forduljatok hozzánk. J

Megszámlálhatatlan emailt kapunk, elégedett csajozótársak beszámolóit. Tervezzük, hogy a következő, frissített honlapunkra felteszünk még beszámolókat.

Nemsokára fórumot is szeretnénk indítani, reméljük hasznos lesz, és sokat tanulhatsz mások beszámolóiból.

 

8. Csajozási tanács kellene, kihez fordulhatok?

Rengeteg komoly és rengeteg elszomorítóan komolytalan emailt kapunk tanácsokkal kapcsolatban. Igyekszünk mindent megválaszolni, de mielőtt hosszas emailt írnál, kérlek előbb olvasd át az emailkurzust és olvasd át az eMagazinokat (hamarosan lesz archívum az oldalon). Ha személyes tanácsadás kell, akkor ajánlom a www.nocsabasz.hu oldalt, Randiguru szívesen megválaszolja problémás csajozási ügyeid.

De még mielőtt tanácskérésbe kezdenél, javaslom az ingyenes anyagainkat tanulmányozd át. Olvass, és a legtöbb kérdésre már tudni is fogod a választ.

Egy kis ízelítő:

http://www.casanovatitkok.com/Csabitas_Csajozas_Titkok.zip

(ez a teljes mesterprogram kb. 5 %-a.)

 

9. Kereshetek-e pénzt a CasanovaTitkokkal, és hogyan?

 

Igen, többféleképpen is:

 1. Ha honlaptulajdonos vagy: http://www.casanovatitkok.com/partnerprogram
 2. Ha a legprofibb viszonteladást választod és kérsz mirror oldalt (vagyis nem partnerprogram, hanem saját CasanovaTitkok oldalt domained aloldalaként, adminisztrációs felülettel), részletekért írj: victor@casanovatitkok.com
 3. Ha CasanovaTitkok vevő, vagy érdeklődő vagy ajánld barátaidnak: Minden egyes sikeres ajánlás után 2000 forintot fizetünk részletekért kattints ide >>

 

10. Vipmail és Citromail emailrendszerek problémája

Ezen két szolgáltató egy emailmotort használ és folyamatosan visszapattanak az emailjaink. Ha gmailes címről írunk, akkor is visszapattannak a levelek. Ha ilyen címeket hasznátok, nem fogjátok megkapni a visszaigazoló leveleket.

Rendelésnél és hozzánk intézett emailetekkel más emailvímről írjatok, ezen két szolgáltató emailrendszere problematikus.

 

11. Az oldalon hihetetlen dolgok hangzanak el, nem túlzás egy kicsit?

Mivel rengeteg és csak pozitív visszajelzést kapunk, bátran állíthatjuk, hogy a CasanovaTitkok etalon a csábítás terén, és ez mellett bármikor kiállunk. A tervben lévő videók, hírlevélarchívum, fórum is mind a ti javatokat fogja szolgálni, ennek a Gy akran Feltett K érdések oldalnak is az a célja, hogy a rengeteg ismétlődő kérdés megválaszolása egy oldalon fent legyen, hogy az így felszabadult időnket továbbfejlesztésre szánjuk.

A honlapon elhangzottak, megfelelő hozzáállással, állhatatossággal és a CasanovaTitkok segítségével kivitelezhetőek. Mi a kulcsot adjuk, neked már csak a zárat kell kinyitnod :-)

Sok sikert kívánunk, hamarosan megtalálod álmaid nőjét!

 

Üdvözlettel:

CasanovaTitkok csapat

Ha további segítség kéne, a segitseg{kukac}casanovatitkok.com emailcímen válaszolunk kérdéseidre.

 

Az ilyen pillanatokért érdemes élni !!!